DAF 2100 ~ Bakkerij Jorritsma


DAF 2100
Bakkerij Jorritsma uit Dokkum, bekend van de heerlijke roze oranjekoeken, heeft jarenlang zelf het transport verzorgd, voor dit over ging naar De Vries uit Hallum. De Groot heeft deze DAF 2100 voor de firma opgebouwd.
DAF 2100 Bakkerij Jorritsma uit Dokkum, bekend van de heerlijke roze oranjekoeken, heeft jarenlang zelf het transport verzorgd, voor dit over ging naar De Vries.Bakkerij Jorritsma uit Dokkum, bekend van de heerlijke roze oranjekoeken, heeft jarenlang zelf het transport verzorgd, voor dit over ging naar De Vries.Bakkerij Jorritsma uit Dokkum, bekend van de heerlijke roze oranjekoeken, heeft jarenlang zelf het transport verzorgd, voor dit over ging naar De Vries.Bakkerij Jorritsma uit Dokkum, bekend van de heerlijke roze oranjekoeken, heeft jarenlang zelf het transport verzorgd, voor dit over ging naar De Vries.Bakkerij Jorritsma uit Dokkum, bekend van de heerlijke roze oranjekoeken, heeft jarenlang zelf het transport verzorgd, voor dit over ging naar De Vries.Bakkerij Jorritsma uit Dokkum, bekend van de heerlijke roze oranjekoeken, heeft jarenlang zelf het transport verzorgd, voor dit over ging naar De Vries. Bakkerij Jorritsma uit Dokkum, bekend van de heerlijke roze oranjekoeken, heeft jarenlang zelf het transport verzorgd, voor dit over ging naar De Vries. Bakkerij Bakkerij Bakkerij Bakkerij Bakkerij Jorritsma uit Dokkum, bekend van de heerlijke roze oranjekoeken, heeft jarenlang zelf het transport verzorgd, voor dit over ging naar De Vries.Jorritsma uit Dokkum, bekend van de heerlijke roze oranjekoeken, heeft jarenlang zelf het transport verzorgd, voor dit over ging naar De Vries.Jorritsma uit Dokkum, bekend van de heerlijke roze oranjekoeken, heeft jarenlang zelf het transport verzorgd, voor dit over ging naar De Vries.Jorritsma uit Dokkum, bekend van de heerlijke roze oranjekoeken, heeft jarenlang zelf het transport verzorgd, voor dit over ging naar De Vries.Jorritsma uit Dokkum, bekend van de heerlijke roze oranjekoeken, heeft jarenlang zelf het transport verzorgd, voor dit over ging naar De Vries.

NET ZO INTERESSANT

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *