De Black Jack staat te koop!


Volvo F12
De Black Jack, de racetruck van Rody Smit en zijn team, staat te koop! De mannen stoppen er niet mee, maar komen schijnbaar volgend jaar met wat nieuws. Geen idee wat dat zal zijn, maar Black Jack kennende zal het wel spectaculair zijn! De ‘Black Jack’ is ooit begonnen als Volvo N12, later is hij met een van een Terberg afkomstige cabine omgebouwd naar frontstuurtruck. Het omgekeerde wat de Dakar mannen doen dus! In het chassis ligt een Volvo D13A motorblok. Bij de BTRA, de Britse truckraceklasse, was deze truck in 2014 2e overall in de B-klasse. Het afgelopen jaar wist hij voor de ogen van ruim 150.000 man publiek in deze klasse zelfs drie eerste plekken te halen (uit drie races!) op de Nürburgring. Gelukkig hebben we de foto’s nog!
Volvo F12

Volvo F12

Volvo F12

Volvo F12

Seddon-Atkinson Strato
Interesse in deze truck? Bel dan met Rody Smit, 06-25052430.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *