Mercedes-Benz Actros voor Gebr. v.d. Heiden

Na vijf jaar keert Mercedes-Benz terug in het wagenpark van Gebr. v.d. Heiden. Stern Auto heeft een mooie Actros 2545 LS VLA 6×2/4 trekker geleverd. Deze Actros is voorzien van Active Brake Assist 3 en Intelligent Afstandsregeling met Stop en Go functie. Kortom, het totale veiligheidspakket.
Mercedes-Benz Actros MP4
Gebr. van der Heiden hecht veel waarde aan veiligheid, service en klantgerichtheid. Door de aanschaf van deze Mercedes Actros geven wij onze chauffeur de maximale veiligheid en comfort wat de betrouwbaarheid en service naar onze klanten ten goede komt.
Mercedes-Benz Actros MP4
Door het lage gewicht van deze trekker, in combinatie met een aluminium trailer, hebben we een extreem laag eigen gewicht kunnen creëren. Daardoor is het mogelijk dat Gebr. van der Heiden vanuit haar vestigingen in Eemnes, Almere, Lelystad en Nieuwegein haar klanten optimaal kunnen bedienen.

Stern Auto wenst Gebr. v.d. Heiden veel plezier met deze aanwinst en vooral veel veilige kilometers, iets waar ik me alleen maar bij aan kan sluiten.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *