Nieuw: de truckfan battle

Nadat een tijdje terug de tractorfan battle terug is gekeerd, is hij er nu ook op truckfan, waar hij helemaal nieuw is: de Battle! De afgelopen dagen is hij door een aantal mensen getest en goed bevonden, dus nu kunnen we hem introduceren.

De battle kun je hier doen. Je krijgt dan twee foto’s te zien, waarvan je bij de mooiste op het rode blokje met ‘Deze wint!’ kunt klikken. Daarna wordt je direct doorgestuurd naar de volgende battle. Kom je er echt niet uit kun je er ook nog voor kiezen de pagina te verversen om bij een volgende battle uit te komen.

Na een tijdje battlen komt er dan een heel mooi overzicht uit, die misschien een nog wel beter beeld geeft van de mooiste foto’s op truckfan dan de diverse topper-lijsten. Dit overzicht kun je hier bewonderen.

Mocht je nog vragen of opmerkingen over de battle hebben kun je die in dit topic kwijt.

Disclaimer: PAS OP!!!! Meedoen aan de Battle kan erg verslavend zijn. Deelname is geheel op eigen risico.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *