Drie verse Iveco’s voor Leegwater Special Truck

In januari heeft Leegwater Special Truck B.V. uit Zwijndrecht twee nieuwe IVECO Stralis Hi-Way trekkers en een IVECO Daily BE-trekker in gebruik genomen. IVECO-dealer Schouten uit Alblasserdam leverde de voertuigen af. De twee nieuwe IVECO’s met de 460pk sterke FPT Cursor 11 dieselmotor zijn een uitbreiding van het wagenpark van Leegwater Special Truck BV.
Iveco meerdere

Leegwater Special Truck B.V. uit Zwijndrecht

Leegwater Special Truck B.V. is opgericht in 1978 en begon met een luxe auto met aanhanger. Vanaf dat moment verzorgde het bedrijf allerlei soorten sneltransporten door geheel Europa. Vrij snel werd het wagenpark uitgebreid om zo aan de vraag van de opdrachtgevers te voldoen. Het bleef niet enkel bij de koeriers werkzaamheden. Een perfecte service verlenen en afspraken nakomen is wat in de genen van het bedrijf zit en wat tot hedendaags nog steeds de sleutelwoorden zijn.

Leegwater Special Truck B.V. heeft een breed scala aan diensten te vervullen voor haar opdrachtgevers. Onder andere koeriersdiensten, ADR-transport, groupage vervoer, op- en overslag, exceptioneel transport en intern transport van onder andere machines maken het bedrijf uit Zwijndrecht zeer all-round. Met een zeer divers wagenpark van kleine bestelwagens tot vier-assige trekkers en zware autolaadkranen met een bereik tot 32 meter heeft Leegwater Special Truck B.V. altijd het juiste materieel beschikbaar.
Iveco Stralis

IVECO Stralis Hi-Way

De nieuwe trekkers van Leegwater Special Truck B.V. zijn uitgevoerd met de Hi-Way cabine, de grootste uit het gamma van IVECO. Beide trekkers hebben de 460pk en 2150Nm koppel sterke FPT Cursor 11 dieselmotor aan boord. De IVECO’s zijn volledig uitgevoerd in de herkenbare frisse rood-blauwe uitstraling van het transportbedrijf uit Zwijndrecht. Verder heeft Leegwater Special truck gekozen voor o.a. aluminium brandstoftanks met een gezamenlijke inhoud van 1260 liter, IVECONNECT navigatie en boordcomputer, in kleur gespoten zonneklep en RVS beugel met verstralers en zwaailampen.
Iveco Stralis
IVECO past op de gehele range zware voertuigen het Hi-eSCR uitlaatgas nabehandelingssysteem toe. Hierdoor is het recirculeren van uitlaatgassen(EGR) overbodig, wat zorgt voor een schonere verbranding, lager brandstofverbruik en minder vervuiling van de motorolie. Dit is de reden dat het onderhoudsinterval van de IVECO Stralis trekkers van Leegwater Special Truck B.V. maar liefst 150.000 kilometer bedraagt, of eens per jaar.
Iveco Stralis

IVECO Driver Academy

De chauffeurs van Leegwater Special Truck B.V. uit Zwijndrecht die op de nieuwe IVECO Stralis trekkers zullen gaan rijden krijgen naast de uitleg tijdens de aflevering een volledige training over de bediening en het gebruik van alle systemen op het voertuig, de techniek, veilig en efficiënt rijgedrag en brandstofbesparing. IVECO helpt hierbij haar klanten om de TCO van het voertuig zoveel mogelijk te verlagen en de chauffeurs het voertuig volledig te leren kennen. Deze training duurt een dag en telt voor 7 praktijkuren mee in de verplichte nascholing volgens de Richtlijn Vakbekwaamheid (Code 95). Vraag bij de IVECO-dealer naar deze training genaamd IVECO Driver Academy.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *