DAF XF105 met Amerikaanse uitstraling

DAF XF105
Onlangs gespot in Leeuwarden, deze DAF XF105 van W. van Kooten uit Harskamp. Naast een transportbedrijf heeft kun je bij dit bedrijf ook terecht als je een Amerikaanse truck wilt huren, deze DAF in Peterbilt-stijl past dus mooi binnen het bedrijf. Het is ook niet vloeken in de kerk, Peterbilt en DAF zijn immers zusterbedrijven binnen de Paccar-groep, net als bijvoorbeeld Kenworth. DAF XF105De koeltrailer achter de DAF is nog een oude van Van Amerongen uit Barneveld, een bedrijf wat inmiddels al jaren niet meer bestaat na een fusie met plaatsgenoot Kamphuis. Kenworth K100Ter illustratie nog even een Kenworth K100 en Peterbilt 379 van het bedrijf. <Peterbilt 379

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *