Uitbreiding Netwerk MAX-Repair door toetreding SternSchade

Stern Schade Nijkerk is onlangs toegetreden tot MAX-Repair, het landelijke schadeherstel netwerk voor trucks en zwaar werkmaterieel. Met een sterk gespecialiseerde one-stop-shopping schadeherstelwerkplaats in Nijkerk, en -schade intake en reparatiewerkplaatsen in Utrecht en Veenendaal, intensiveert MAX-Repair haar dienstverlening hiermee in de regio Utrecht, Amersfoort en omstreken. De samenwerking is gestart per 8 februari 2016.

Aart de Koning, directeur Stern Schade : “ Voor onze klanten voeren wij reeds merk specifiek schadeherstel uit voor wat betreft de merken die de Stern Groep vertegenwoordigt, zoals voor de trucks van Mercedes Benz. Door de samenwerking binnen het concept van MAX-Repair zijn wij in staat onze dienstverlening richting onze klanten te verbreden. Verder zijn wij met de overige leden van MAX-Repair in staat voor meerdere merken merk specifiek schadeherstel aan te bieden. Transporteurs met gemengde wagenparken hebben hier direct profijt van. Ook het landelijke netwerk van MAX-Repair biedt hierin voor de transporteur voordelen”.

Stern Schade maakt onderdeel uit van de Stern Groep. De Stern Groep is actief op het gebied van mobiliteit in Nederland en staat voor het leveren van geïntegreerde producten en diensten voor verschillende toonaangevende merken, waaronder professioneel auto- en truckschadeherstel en is met meer dan 90 vestigingen en 2.200 medewerkers prominent aanwezig in de autodichte regio’s van het land. Stern is beursgenoteerd, financieel sterk en realiseert een omzet van circa € 1 miljard.

MAX-Repair kwam onlangs in het nieuws door de start van de MAX-Repair Academy waarin zij landelijk specifieke schadepreventie trainingen verzorgt voor chauffeurs van trucks en zwaar werkmaterieel om op deze wijze de schadelast binnen het wagenpark verder te verlagen.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *