MAN Lion’s Coach zeer succesvol in Nederland

Dit jaar wordt er in en vanuit Nederland meer dan ooit gereisd in een MAN Lion’s Coach. De touringcar heeft vergeleken met de afgelopen jaren een grote verkoopstijging gerealiseerd. Touringcarondernemers waarderen naast het comfort en de complete standaarduitrusting vooral ook de efficiency en de lage bedrijfskosten (TCO).
MAN Lions Coach
Het nieuwe reisseizoen start binnenkort. In de afgelopen periode hebben veel touringcarondernemers geïnvesteerd in nieuwe touringcars en daarbij bleek de MAN Lion’s Coach zeer in trek. De hogere orderintake vergeleken met voorgaande jaren komt niet alleen voort uit nieuwe orders van bestaande klanten, maar er zijn ook diverse nieuwe klanten verwelkomd.
MAN Lions Coach
Optimaal comfort, complete uitrusting
De MAN Lion’s Coach blinkt uit in design; een perfecte combinatie van elegantie en functionaliteit. De elegante belijning geeft de touringcar een luxe uitstraling. Ook het interieur is vervaardigd uit hoogwaardige materialen. Dankzij de vlakke vloer, royale ruimte en ergonomische comfortstoelen met veel beenruimte kan met de MAN Lion’s Coach op ieder traject comfortabel worden gereisd. Glazen dakluiken en energiezuinige en individueel instelbare LED verlichting zorgen voor een prettige sfeer en benadrukken de luxe uitstraling van het interieur. Dankzij een groot glasoppervlak en een diep naar beneden doorlopende voorruit wordt goed zicht rondom en overzicht geboden aan zowel de chauffeur als de reizigers.
MAN Lions Coach
Lage TCO
Touringcarondernemingen waarderen de lage bedrijfskosten van de Lion’s Coach. De TCO (Total Cost of Ownership) valt gunstig uit door onder andere het unieke efficiencyconcept. Het design en het gewicht van de Lion’s Coach vormen met de common-rail dieselmotor, de MAN TipMatic-transmissie en de Eco-hypoïde achteras een efficiënte combinatie. Ook op andere kostenfactoren scoort de Lion’s Coach goed: zo heeft de touringcar van MAN een goede prijs-kwaliteitsverhouding en is de restwaarde hoog.
MAN Lions Coach
Service van topklasse
Betrouwbaarheid vormt een belangrijk aspect bij de touringcarondernemer als het gaat om inzet. Daarom biedt MAN een uitgebreid servicenetwerk in Nederland én Europa. Aflevering en service vinden uiteraard plaats bij de dealer die de touroperator heeft gekozen. De betrokkenheid met de klant krijgt een vervolg met hooggekwalificeerde monteurs die ervoor zorgen dat de Lion’s Coach in topconditie blijft. Ook onderweg in Europa staat een wijd vertakt 24/7 servicenetwerk inclusief een snelle onderdelenvoorziening klaar. De focus van dit netwerk ligt op het direct uitvoeren van eventuele reparaties. Een belangrijk voordeel hierbij is dat de aandrijflijnen van de trucks en de touringcars van MAN grotendeels gelijk zijn, zodat MAN-technici snel en doelgericht kunnen werken.
MAN Lions Coach

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *