AMG Line voor Mercedes-Benz V-Klasse


Mercedes-Benz V-klasse
Mercedes-Benz heeft de optielijst voor de V-Klasse uitgebreid met de sportieve AMG Line uitrusting. Deze designlijn zet de stijlvolle looks van de V-Klasse nog nadrukkelijker aan met tal van sportief-luxe accenten.
Mercedes-Benz V-klasse
Mercedes-Benz presenteerde de AMG Line voor de V-Klasse eind vorig jaar op de IAA in Frankfurt. Vanaf nu is deze designlijn in Nederland bestelbaar voor V-Klasse geinteresseerden die nog méér willen. Daarmee is het tegelijkertijd ook voor het eerst dat een AMG Line-pakket beschikbaar is voor MPV’s van Mercedes-Benz.
Mercedes-Benz V-klasse
Begeerlijk
De AMG Line-styling versterkt de dynamische uitstraling van de V-Klasse met tal van begeerlijke extra’s. De voorzijde met prominente luchtinlaten, diamantvormig gaaswerk en chromen rand, de achterspoiler en bumper met diffuser versterken het gespierde karakter van de V-Klasse nog meer. De AMG dorpels lijken aan de zijkant de lengte van de V-Klasse visueel te vergroten en voegen zo meer dynamiek toe. 19 inch lichtmetalen AMG-velgen met zeven dubbelspaaks design ronden het sportieve uiterlijk van de V-Klasse AMG Line af.
Achter die 19 inch velgen gaan een 17 inch remsysteem en remklauwen met Mercedes-Benz-opschrift schuil. Tevens krijgt deze uitvoering een sportonderstel dat met 15 millimeter is verlaagd. Optioneel is de AMG Line bovendien te bestellen met het AGILITY CONTROL onderstel, voorzien van continu variabele demping.
Mercedes-Benz V-klasse
Interieur: sportief-chic
Het interieur van de Mercedes-Benz V-klasse AMG Line heeft eveneens duidelijk de signatuur van AMG: ventilatieopeningen in zilverchroom, sportief gestileerde pedalen van geborsteld aluminium, carbon-look afwerking en een zwarte hemelbekleding maken standaard deel uit van de nieuwe AMG Line-uitrusting.
Mercedes-Benz V-klasse
Per direct leverbaar
De AMG Line is leverbaar voor alle motorvarianten en voertuiglengtes van de V-Klasse, de V-Klasse AVANTGARDE en de V-Klasse AVANTGARDE Edition. Prijzen voor de AMG Line-uitrusting beginnen voor die laatste bij € 3.833,28 (incl. BTW) en variëren vervolgens afhankelijk van het gekozen uitrustingsniveau. De Mercedes-Benz V-Klasse met AMG Line is per direct bestelbaar bij de Nederlandse Mercedes-Benz dealers.
Mercedes-Benz V-klasse

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *