Mercedes-Benz lanceert webshop voor bestelwagens


Mercedes-Benz Citan

Vandaag lanceert Mercedes-Benz in samenwerking met haar bestelwagendealers een uniek initiatief: een webshop, www.besteleenbestelwagen.nl, voor de aanschaf van een nieuwe bestelwagen. Uniek, omdat dit de eerste keer is dat een bestelwagenmerk online nieuwe bestelwagens aanbiedt, vergelijkbaar met andere webwinkels. In eerste instantie is de Mercedes-Benz Citan online te bestellen; direct uit voorraad leverbaar met tot wel 15% besparing op de maandlasten.

Het eigentijdse distributiekanaal is een logische en ook innovatieve ontwikkeling. Steeds meer mensen kiezen voor het gemak van online kopen en dat maakt Mercedes-Benz nu ook mogelijk voor een nieuwe bestelwagen. “Met dit initiatief kunnen wij onze prospects nog beter van dienst zijn bij de aanschaf van een nieuwe bestelwagen,” zegt Jorus Vos, Managing Director Vans. “Deze ontwikkeling is mogelijk, juist omdat Mercedes-Benz in Nederland beschikt over een ijzersterk en onderscheidend dealernetwerk. Wij hebben het dan ook opgezet in nauwe samenspraak met onze dealers die een cruciale rol spelen om dit project te doen slagen. De geselecteerde dealer zal desgewenst de nieuwe bestelwagen letterlijk bij de klant voor de deur afleveren.” Met de aanschaf via de webshop kan tot wel 15% bespaard worden op de maandlasten.

Periodiek biedt Mercedes-Benz een speciaal online aanbod met een beperkte oplage. De webshop geeft een melding als de beschikbare bestelwagens uitverkocht zijn. De bezoeker kan zich op dat moment aanmelden voor het ontvangen van een bericht zodra er nieuw aanbod in de webshop is. Na het plaatsen van de order zal de nieuwe bestelwagen normaliter al zeven werkdagen later door de Mercedes-Benz bestelwagendealer, op het door de klant gewenste adres, worden afgeleverd.

Zorgeloos Mercedes-Benz Citan rijden

De Citan, de compacte bestelwagen van Mercedes-Benz, is de eerste auto die wordt aangeboden via de webshop. Het aanbod is gelimiteerd, heeft een vaste configuratie en kan alleen in combinatie met een operationeel serviceleasecontract van 48 maanden worden besteld. Dit staat garant voor maximale eenvoud en ontzorging, omdat verzekering, onderhoud, banden, garantie, reparatie en pechhulp afgedekt zijn via de officiële Mercedes-Benz bestelwagendealer. Bovendien verzorgen de specialisten van Mercedes-Benz Financial Services de klantenservice van de webshop. De 108 CDI-krachtbron levert 55kW (75pk) en de bestelwagens zijn uitgevoerd in de kleur dravietzwart. Standaard zijn airconditioning en een radio/cd-speler aan boord. Optioneel zijn een trekhaak en een sidebar leverbaar. De bestelwagens van Mercedes-Benz kenmerken zich door de praktische gebruiksmogelijkheden, de grote betrouwbaarheid en lage gebruikskosten. Eigenaren van een Mercedes-Benz bestelwagen kunnen in ons land vertrouwen op een optimale serviceverlening dankzij 70 Van ProCenters. Het Van ProCenter voorziet in een 100% bedrijfsmatige mobiliteit, ruime openingstijden, passend vervangend vervoer en indien gewenst haal- en brengservice van en naar het Van ProCenter.

Jorus Vos, Managing Director Vans sluit af: “Met onze webshop focussen wij ons in het bijzonder op kleinzakelijke ondernemers en ZZP’ers. Voor deze doelgroepen zijn snelheid, een efficiënte oriëntatie en ontzorging belangrijk naast de sterke, financieel gunstige propositie. De webshop is voor Mercedes-Benz een belangrijke uitbreiding van de verkoopmogelijkheden van onze bestelwagens.”

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *