Brabo’s Dakar Night 2016


DAF CF Euro 6
Gisteravond waren Robert Baarda en ik aanwezig bij een live uitzending van Radio Bergeijk in de achterzaal van café ‘De Gouden Leeuw’ in die plaats. Daar werd op dat moment de ‘Brabo’s Dakar Night’ georganiseerd, een Brabants gezellige avond met diverse interessante sprekers. Hans Vogels, Jurgen van den Goorbergh, Kees Koolen kwamen voor de pauze hun verhaal vertellen. Na de pauze was er een verloting van Dakar artikelen, gevolgd door een uitgebreide presentatie van Frank Tilburgs. In de zaal waren onder andere Ton van Genugten en Marco van Geel ook bereid op enkele vragen antwoord te geven. Het opvallendste was misschien wel dat Van Genugten nog niet kon of wilde vertellen bij welk team en in welke rol hij bij Dakar 2017 mee gaat doen. Dat hij er weer bij is, staat wel al vast. Dat geldt niet voor Frank Tilburgs. Hij heeft wel de kriebels, maar de financiën zijn nog niet rond voor deze kostbare exercitie.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *