Nieuwe DAF CF voor SUEZ

Afgelopen donderdag is er een nieuwe DAF afgeleverd aan SUEZ, deze keer een DAF CF FAG 290 pk gestuurde voorloopas met een achterlader van VDK, onderdeel van het Belgische MOL. De aflevering vond plaats bij de Suez (voorheen Sita) vestiging Leeuwarden.
DAF CF Euro 6
Als grootste afvaldienstverlener van Nederland verzorgt Suez de inzameling, transport, verwerking en/of recycling van alle soorten afval. Voor bedrijven én particulieren. Suez biedt ook speciale diensten, zoals het vernietigen van vertrouwelijke informatie en het reinigen van riolen. Alle diensten van Suez verlopen op een duurzame manier: de zorg voor een schone leefomgeving staat voorop.
DAF CF Euro 6
Mede om de wendbaarheid, waardoor deze op de smalle straten in en rond Leeuwarden overal zijn bedrijfscontainer kan gaan halen, is er gekozen voor deze DAF CF. Andere redenen waren het lage brandstofverbruik en de lage CO2 uitstoot. Het bedrijf Suez uit Leeuwarden heeft al een jarenlange ervaring met het merk DAF en de werkplaats in Leeuwarden, dus de keuze was voor hen niet heel erg moeilijk.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *