Nieuwe Volvo FH10x4R voor Breedveld


Volvo FH 4th gen
Op donderdag 3 Maart 2016 heeft Ed Breedveld, eigenaar van Breedveld Garage en Transport uit Rotterdam, de sleutels van een nieuwe Volvo FH500 10x4R overhandigd gekregen van Alvar Meijer van Volvo Truck Group Alblasserdam. Het is de eerste FH 10×4 “af fabriek” in Nederland.
Volvo FH 4th gen
Breedveld Garage en Transport is opgericht in 1934 als garage en transportbedrijf Van Zon en is altijd actief geweest in het GWW-, sloop-, en afvaltransport. De laatste decennia richten zij zich op transport van vervuilde grond, plaatsen van vloeistof-dichte containers en grondzuigtechniek d.m.v. luchtverplaatsing.
Volvo FH 4th gen
De nieuwe 47 tons Volvo is door De Jong Hydraulische Systemen bv opgebouwd met een 30 tons HTS kabel-afzetsysteem met kiephoek van 72 graden en zal worden ingezet ter ondersteuning in de saneringswerkzaamheden, grondzuigwerkzaamheden en het plaatsen van silo’s.
Volvo FH 4th gen
Met dank aan Marcel Kooiman voor de foto’s en Ed Breedveld voor de tekst.
Volvo FH 4th gen

Volvo FH 4th gen

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *