350e truck van Tiltrans is een Mercedes-Benz Actros


Mercedes-Benz Actros MP4
Gisterochtend is truck nummer 350 feestelijk overhandigd aan Tiltrans uit Burgum. Zo’n mooi rond getal verdient natuurlijk een extra feestelijk tintje, vandaar dat Wensink naast de traditionele taart ook nog voor een mooie speciale bestickering en een speciale plaquette had gezorgd.
Mercedes-Benz Actros MP4
Op de foto hiervoven zien we dat Bauke Wijbenga ven Wensink de sleutels overhandigd aan Freerk Tilkema. Nummer 350 is een Mercedes-Benz Actros 1945. Toen ik bij Wensink was om foto’s te maken waren ze ook al druk bezig met Actros nummer 351, de Friese wegen (en ver daarbuiten) worden de komende tijd dus weer iets mooier. Veel veilige en winstgevende kilometers toegewenst!
Mercedes-Benz Actros MP4

Mercedes-Benz Actros MP4

Mercedes-Benz Actros MP4

Mercedes-Benz Actros MP4

Mercedes-Benz Actros MP4

Mercedes-Benz Actros MP4

Mercedes-Benz Actros MP4

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *