Hertz Rent a Truck is terug

In 2008 is Hertz Nederland begonnen met het verhuren van trucks. Echter vanwege de financiële crisis in het land, besloot het management van Hertz Nederland de verhuur van truck voorlopig te staken totdat de economie weer aan zou trekken.
Mercedes-Benz Atego MP4
En nu is het zover, Hertz verhuurt weer trucks. Samen met haar partner Bultman Truckverhuur in Apeldoorn kunnen zowel particulieren als zakelijke klanten trucks huren bij Hertz. Doordat Bultman specialist is in Truckverhuur en Hertz specialist in mobiliteitsvoorziening en een belangrijke merknaam is, bundelen zij hun krachten samen. Niet alleen op het gebied van branding en truck specialisme maar ook op het gebied van commerciële activiteiten.

Er wordt gestart met het verhuren van trucks van het merk Mercedes-Benz geleverd door de firma Wensink. De trucks zijn vanaf vandaag te huur vanaf € 190 per dag (incl. BTW en 100 km’s vrij). Het gaat hier om Mercedes-Benz Actros en Atego ofwel een 40m3 bakwagen en een trekker.
Mercedes-Benz Atego MP2
Henk van den Helder, General Manager Hertz Benelux reageert enthousiast: “Hertz profileert zich meer en meer op alle speelvelden van mobiliteit waaronder nu ook de verhuur van zwaardere Trucks en Trekkers. Wij zijn er blij en trots op dat Bultman dit als specialist bij uitstek voor ons mogelijk gaat maken.

Arjan Bultman, Eigenaar Autoverhuur Bultman : “Wij zijn erg verheugd met deze samenwerking, we zijn al jaren lang partners op het gebied van verhuur maar we hebben dit nog nooit samen gedaan. Het is fantastisch op deze manier een groot netwerk te kunnen bereiken wat Hertz heeft in mobiliteit en lokaal in te spelen op de vervoersbehoeften.”
Mercedes-Benz Antos

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *