V.E.R.N sluit exclusieve overeenkomst met MAX-Repair

VERN, de organisatie voor de kleine transportondernemers, heeft onlangs voor haar leden een exclusieve landelijke overeenkomst afgesloten met MAX-Repair, het landelijke schadeherstel netwerk voor trucks en zwaar werkmaterieel. V.E.R.N leden halen hiermee nog meer voordeel uit hun V.E.R.N lidmaatschap doordat professioneel schadeherstel voor zowel trucks als trailers thans via het lidmaatschap en de samenwerking met MAX-Repair in één keer adequaat en snel geregeld is. De samenwerking is gestart per 1 maart 2016.
FIAT Ducato
Klaas de Waardt, voorzitter V.E.R.N : “ Voor onze leden hebben wij reeds jaren lang een one-stop-shopping concept ontwikkeld waarin wij verschillende diensten via het centrale loket van V.E.RN aanbieden, beheren en uitvoeren. Door nu ook landelijk professioneel schadeherstel hieraan toe te voegen, fabrikant onafhankelijk, profiteren onze leden nog meer van hun V.E.R.N lidmaatschap door de bundeling van al onze gezamenlijke diensten. Denk hierbij o.a. aan vervangend vervoer, 24/7 bereikbaarheid en daardoor snelle inzetbaarheid van de voertuigen van onze leden, zodat zij de klus kunnen klaren. Het one-stop-shopping schadeherstel concept en het actief meedenken van MAX-Repair de schadelast voor de leden te verlagen, heeft ons hierin aangenaam verrast “.

V.E.R.N stelt zich ten doel het profileren van een ‘eigen gezicht’ voor de eigen rijder en kleine transportondernemer, waardoor alle belangen naar behoren behartigd worden voor meer haar leden. Er zijn in Nederland meer dan 8.500 kleine transportbedrijven. Hiervoor creëert V.E.R.N collectieve belangenbehartiging, mede ten aanzien van sociale, vaktechnische en juridische aspecten. V.E.R.N maakt zich o.a. sterk voor kostenreductie door collectieve inkoop; nieuwe innovatieve vervoersconcepten; informatie en vraagbaak m.b.t wet- en regelgeving; brandstofbesparingen en technologie communicatie / informatie en het deelnemen aan projecten tussen opdrachtgevers en opdrachtnemers.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *