ZTT trucks in hoog tempo omgevlagd


Mercedes-Benz Actros MP4
In januari meldde ik nog dat de ZTT kleuren langzaam maar zeker uit het straatbeeld zouden verdwijnen. Dat blijkt iets minder langzaam te zijn dan ik dacht, ze zijn momenteel druk bezig het wagenpark van een oranje laagje te voorzien en de nieuwe naam, Van der Vlist Twente, aan te brengen. Bijna alle auto’s worden nu opnieuw gespoten, afhankelijk van de drukte / planning rijden ze eerst ff een week zonder stickers rond of ze blijven een week binnen, de folie voor de stickers is namelijk een paar dagen nodig om goed uit te harden.
DAF XF105

DAF XF105

DAF XF105

Mercedes-Benz Actros MP4

Mercedes-Benz Actros MP4

One Response

  1. Floor in den eng 11 maart 2016 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *