Nissan March cabriolet

Daar waar de derde generatie Nissan Micra gewoon in Nederland bij de dealer als coupé-cabriolet te bestellen was (of zelfs is?), was de tweede generatie Micra (K11) alleen als tweedeurs hatchback te koop bij ons. Dat was in Azië anders. Niet alleen heet de Micra daar March, hij was ook als cabriolet te koop. Hij was er overigens ook als station-wagon, sedan en pick-up. Die heb ik tot nu toe helaas nog nooit gezien, maar onlangs (maart 2016) zag ik de cabrio versie wel staan, zoals jullie zien. Deze stond bij de quadcopter (we mogen ze schijnbaar een drones meer noemen) wedstrijden in Leeuwarden. Hij is in 1997 gebouwd en in 2011 door (of voor) de huidige eigenaar naar Nederland gehaald. Weer eens wat anders, ik vind hem leuk!

2 Comments

  1. Dirk-Jan Stoffer 13 maart 2016 Reply
  2. Aad 23 maart 2016 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *