De TGA van Zuidema

MAN TGA
Eén van de ‘dikste’ trucks die Fryslân ooit gekend heeft, was de MAN TGA van Zuidema. De vierassige zwaar transport trekker was uitgerust met een baas Hiab kraan. De opbouw is verzorgd door Wierda uit Joure (wie anders zou ik bijna zeggen). Helaas heeft Zuidema er niet lang van kunnen genieten, uit mijn hoofd was de truck een klein jaar in gebruik op het moment dat Zuidema failliet ging. Een deel van het wagenpark is overgegaan naar KTF, de TGA is voor zover ik weet naar het buitenland verkocht. Gelukkig hebben we de foto’s nog, de laatste twee zijn gemaakt op een Mack- en Speciaal transport dag in Utrecht, de rest bij Boot Holland in Leeuwarden, februari 2006.
MAN TGAMAN TGAMAN TGAMAN TGAMAN TGAMAN TGAMAN TGAMAN TGAMAN TGA

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *