De brandweerMAN van Leeuwarderadeel

Op de braderie van Stiens van 2008 werd de nieuwe brandweerwagen van Gemeente Leeuwarderadeel aan het ‘grote publiek’ gepresenteerd. Het gaat hier om een MAN LE met HDS opbouw. Precies hetzelfde als die in omringende gemeenten dus, de uniformiteit bij de brandweer zal vast voordelen hebben bij de inkoop, maar voor de spotter is het er niet leuker op geworden.


Naast de TS 5231, die de oude Mercedes-Benz Ecoliner verving, werd tegelijkertijd ook de oude Ford Transit van post Stiens vervangen. Hier is een Volkswagen Transporter van de vijfde generatie voor in de plek gekomen.


Om het verhaal compleet te maken dan ook nog maar even de aanhangwagen er bij…

Acht jaar later is er nog maar weinig veranderd.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *