Volvo FM440 met XXL slaapcabine

Volvo FM 2nd gen
In het bloementransport komt het voor dat men met drie man onderweg is. Nu kun je dan in een hotel slapen, maar het is vaak toch handiger als je een eigen slaapplek bij je hebt. Zo heeft V.d. Haak & Lommerse achter de cabine van haar Volvo FM440 een Amerikaans aandoende extra slaapcabine laten bouwen. Het komt ook wel voor dat er aan de voorkant van de trailer een slaapplek wordt gemaakt, maar ja, wie komt je daar zoeken op het moment dat je bij een ongeval betrokken raakt? Dit is dus een iets veiliger oplossing. De foto’s zijn september 2008 bij Flora Rijnsburg genomen. Volvo FM 2nd gen

3 Comments

  1. John 9 augustus 2016 Reply
    • Alex Miedema 9 augustus 2016 Reply
  2. Nishanthi 12 augustus 2016 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *