2x IVECO Stralis Hi-Road voor Van der Mark Transport

Onlangs heeft IVECO Schouten vanuit de vestiging in Spijkenisse twee nieuwe IVECO Stralis Hi-Road trekkers afgeleverd aan Van der Mark Transport uit Oud-Beijerland. Beide trekkers zijn voorzien van een 360pk en 1650Nm sterke FPT Cursor 9 dieselmotor zonder EGR en uitgevoerd in de herkenbare huisstijl van Van der Mark.
Iveco Stralis
Van der Mark Transport
Van der Mark is een transportbedrijf met een lange en zeer rijke historie. In 2010 vierde het bedrijf haar 100-jarige jubileum. Van der Mark begon met een simpele hondenkar waarmee langs boerenbedrijven rondgetrokken werd. Na 40 jaar, net na de tweede wereldoorlog, worden de activiteiten doorgezet met oude legertrucks. Niet veel later neemt de derde generatie Van der Mark het stokje over binnen het bedrijf. In de tachtiger jaren worden de activiteiten uitgebreid met internationale transporten en groeit het bedrijf uit tot een zeer allround logistiek dienstverlener.
Iveco Stralis
Vandaag de dag, met de vierde generatie aan het roer van de onderneming, doen de chauffeurs van Van der Mark dagelijks ruim 250 adressen aan in Nederland, Duitsland, Frankrijk en Spanje. Het moderne wagenpark van het transportbedrijf uit Oud-Beijerland bestaat uit ongeveer 40 trekkende eenheden. Naast dieseltrekkers rijdt Van der Mark al langere tijd met een IVECO Stralis met CNG als brandstof.
Iveco Stralis
De nieuwe IVECO Stralissen van Van der Mark
Van der Mark Transport heeft gekozen voor de IVECO Stralis met Hi-Road cabine, de ideale werkomgeving voor de chauffeur tijdens de distributiewerkzaamheden. Net als de rest van het wagenpark van Van der Mark zijn de twee nieuwe IVECO’s uitgevoerd in de herkenbare wit met gele huisstijl. De FPT Cursor 9 dieselmotor aan boord van beide trekkers levert 360pk en 1650Nm koppel. De Euro-VI emissienorm wordt bereikt middels het Hi-eSCR systeem zonder EGR. Hierdoor hoeft de IVECO nooit te regenereren, ook niet bij veel stop-&-go werkzaamheden. Dit levert naast een lager brandstofverbruik ook minder warmteontwikkeling op en heeft de IVECO Stralis een onderhoudsinterval van 150.000 kilometer.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *