Presentatie boek tijdens open huis Wiersma Verhuizingen


Scania 111
Het zal je vast niet ontgaan zijn dat het boek “Van dorpsjongen tot Europeaan” is verschenen. Johannes Wiersma heeft daar gedurende 7 jaren aan gewerkt en alle voor hem belangrijke gebeurtenissen, zowel persoonlijk als zakelijk, waaronder ook de historie en uitbouw van het transport- en verhuisbedrijf, aan het papier toevertrouwd.
Het is nu klaar. Vanaf 23 maart j.l. is het boek in de voorverkoop geweest, het gaat nu naar de boekwinkel.
Scania boek
Op zaterdag 16 april 2016 zal Johannes officieel het boek overhandigen aan de nieuwe eigenaren en opvolgers binnen Wiersma Verhuizingen: Andreas en Rania Hiemstra. Dit zal gebeuren tijdens een Open Dag van het pas verhuisde
en in uitstraling en reklame, vernieuwde en herboren Verhuisbedrijf.
Scania boek
U bent van harte uitgenodigd het Open huis, van 13 – 17.00 uur op de nieuwe locatie (Morseweg) te bezoeken. De boekpresentatie vind plaats rond 15.00 uur. U vind de Morseweg 7 te Leeuwarden aan de West kant van Leeuwarden nabij de voormalige uitvalsweg naar Bolsward, achter de nieuwe locatie van DAF Bedrijfswagens en naast Autoschadebedrijf Posthuma.
Scania R420
U bent van harte welkom op zaterdag 16 april.
Volvo B58

Scania 113

Scania 112

DAF 85CF

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *