Crowdfundingcampagne voor baardmannenboek


Een boek van alle baardmannen. Het heeft even geduurd, maar eindelijk komt het er dan van. En als je het doet moet je het goed doen. Twee designers met baard hebben een ontwerp gemaakt voor het baardmannenboek. Het eerste boek in Nederland met 200 baardmannen.

Het boek er alleen komt als via crowdfunding een bedrag van 5000 euro door fotograaf Arie Bruinsma wordt opgehaald. Dit zijn namelijk de kosten die hij kwijt is om het boek te laten maken. Het plan is om het boek begin juli klaar te hebben.

Je kunt Arie helpen door nu alvast een boek te reserveren via de volgende link:

https://www.voordekunst.nl/projecten/4101-baardmannen

Daarmee kom je op een pagina van voordekunst.nl. Hier kun je een bijdrage doen en zodoende alvast je eigen boek veilig stellen. Mocht Arie binnen de gestelde termijn het streefbedrag niet halen dan gaat het boek niet door en krijg je je geld terug.

Als het wel lukt (en daar ga ik van uit, want jij gaat helpen) dan kun je het boek ophalen tijdens de releaseparty of het wordt opgestuurd.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *