Interclean 2016 Amsterdam


DAF XF105
Vaste gastblogger René nam zijn duizenddingendoekje mee en bezocht Interclean in Amsterdam:
Dulevo 850
Dat ik iets met radio- en televisievoertuigen heb, moge inmiddels duidelijk zijn, maar er is meer! Want voorafgaand of na afloop van een evenement, concert of beurs leef ik ook altijd helemaal op. Hoe mooi is het om van een lege festivalweide, hal of noem maar op, iets moois te maken? Je begrijpt, het logistieke aspect van van dit alles boeit me mateloos. Gistermiddag ben ik even wezen kijken bij de afbouw van de grote internationale beurs op het gebied van schoonmaak en reinig, Interclean in de RAI te Amsterdam. Op het moment dat ik daar aankwam werd net alles in stelling gebracht om de hallen, tenten, en pleinen zo snel mogelijk leeg te maken na sluitingstijd. Uit alle windstreken stonden trucks, busjes, etc klaar om als een stel mieren de hallen leeg te gaan trekken. Met een enorme snelheid (want tijd is geld) word zo’n beurs in recordtijd afgebroken en de ruimte klaargestoomd voor de volgende beurs. En dat ik leuke wagens tegenkwam bewijzen de foto’s!
Renault T-serie

DAF LF Euro 6

DAF LF Euro 6

Iveco Eurocargo

Concorde onbekend/overig

Renault Premium 2nd gen

Fuso Canter

Renault Premium 2nd gen

Iveco Eurocargo

Mercedes-Benz Axor MP3

Iveco Stralis

Tenax Electra 2.0

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *