‘Motor’ Elfstedentocht 2016


FTF FS-9.13AT
Voor de 81e keer werd vandaag de Motorelfstedentocht gehouden. Nu is die niet alleen voor motoren en alle 11 steden zitten ook niet in de route, maar het allerbelangrijkste is dat het een mooie tocht door Fryslân is, die vooral heel erg leuk is! In het verleden heb ik vijf keer meegereden, nu hebben we bij de start gekeken en een stukje van de route meegereden om sfeer te snuiven en foto’s te maken. Als ik volgend jaar met Pinksteren niet hoef te werken gaan we de tocht weer helemaal meerijden. Het mooiste onderweg vond ik zelf de FTF die bij Hemelum langs de route geparkeerd stond, maar uiteraard heb ik ook een paar motorfietsen en auto’s op de foto gezet.
Citro 2cv

Citro 2cv

Volvo FM 4th gen

Hanomag onbekend/overig

FTF FS-9.13AT

FTF FS-9.13AT


We waren behoorlijk vroeg…Vierdeurs Honda Integra type R, erg gaaf.
Op de terugweg naar huis ook nog een deel van de 15.000 fietsers gezien die de tocht vandaag rijden.


De Solex-Elfstedentocht zijn we ook een paar keer voorbij gekomen, maar daar hebben we geen foto’s van.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *