Ford Transit ~ Brandweer Leeuwarderadeel


Ford Transit
Tot begin 2008 was deze Ford Transit van de brandweer van Leeuwarderadeel gestationeerd in de brandweerkazerne van Stiens. Ik ging er altijd van uit dat hij toen geëxporteerd was, maar toen ik het kenteken natrok op rdw.nl bleek ineens dat het busje uit 1990 nog in Nederland is. Sterker nog, hij heeft onlangs nog een verse APK gekregen! Ben wel heel benieuwd waar het busje nu is. Wie helpt met zoeken?
Ford Transit

Ford Transit

Ford Transit

Ford Transit

Ford Transit

Ford Transit

Ford Transit

Ford Transit

Edit 21-5-2016 19:40: Jan van der Hoek kwam snel met een reactie, volgens hem staat deze Transit nu op post West-Terschelling.

NET ZO INTERESSANT

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *