Wensink levert honderd trucks aan Wolter Koops

Een mijlpaal voor Wensink Harderwijk: in ruim twee maanden tijd leverde de Mercedes-Benzdealer honderd Mercedes-Benz Actrossen af aan logistiek dienstverlener Wolter Koops. ‘Een dergelijk grote order voor één klant is nooit eerder vertoond in Nederland’, zegt after sales directeur Gert Nijhuis van Wensink.
Mercedes-Benz Actros MP4
De relatie tussen Wensink en Wolter Koops bestaat sinds 2009 en resulteerde in een voorlopig hoogtepunt toen onlangs de honderdste Mercedes Benz Actros 2345 midlift astrekker werd afgeleverd. Gert Nijhuis is enthousiast over de samenwerking en het resultaat van deze bijzondere actie. ‘Vanaf eind januari hebben we tien trucks per week afgeleverd, klaar voor gebruik. Absoluut uniek in Nederland!’

Servicemanager John Haar was binnen Wensink Harderwijk verantwoordelijk voor de gehele operatie, waarvoor speciaal voor deze aflevering een productiestraat werd gecreëerd. ‘Zodra de trucks bij ons binnenkwamen, gingen twee monteurs aan de slag met de vaste opbouwwerkzaamheden. Vervolgens maakten de monteurs verderop aan de straat de verdere afbouw klaar.’ Alle trucks werden turn key opgeleverd. ‘Dat betekent dat de chauffeurs er zo in kunnen wegrijden’, zegt Haar.
Mercedes-Benz Actros MP4
De trucks worden ingezet voor geconditioneerd vervoer. Bij de keuze voor de aanschaf van de nieuwe trucks waren veiligheid, comfort voor de chauffeur en het brandstofverbruik belangrijke voorwaarden, zegt directeur Wolter Koops junior. ‘Daarnaast was de keuze voor de dealer ook bepalend. Verkopen is één ding, maar de service die je krijgt als er een keer iets aan de hand is, daar gaat het om. We hebben daar met Wensink Harderwijk goede ervaringen mee.’

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *