Bakker Bedrijfswagen Groep verwerft dealerschap van Kenworth Trucks

Onlangs breidde de Bakker Groep haar activiteiten verder uit met de start van de verkoop van het Amerikaanse Truckmerk Kenworth. Bakker verwierf dit full Sales en Service Dealerschap voor geheel Nederland van PACCAR Inc, welke een toonaangevende positie heeft op het gebied van de ontwikkeling, productie en service van kwalitatief hoogwaardige lichte, middelzware en zware trucks.
Kenworth T680
Naast dealerschappen van de merken DAF, Fiat Professional, Iveco Daily, Sor koeltrailers, BÄR laadkleppen, Carrier Transicold koelmotoren is het Kenworth dealerschap voor Nederland een mooie aanvulling op het omvangrijke leveringsprogramma van Bakker Bedrijfswagens.
Kenworth W900
Kenworth Trucks kenmerken zich door hun robuuste imago en uitstekende kwaliteit. Het grote voordeel van deze trucks is het relatief lage eigen gewicht. Zo kunnen deze trucks zeer licht gebouwd worden met o.a. een aluminium chassis en opleggerkoppeling, super single wielen en uiteraard zijn Kenworth trucks leverbaar met de zuinige en beproefde Paccar euro 6 MX-13 motor. Later dit jaar zal de MX-11 aan het leveringsprogramma worden toegevoegd.
Kenworth T700
Trots meldt Bakker dat de eerste order een Kenworth T660 met 38inch sleepercab geschreven is en in september zal worden uitgeleverd. Kenworth zal in Nederland verkocht worden vanuit de Barneveldse vestiging van Bakker Bedrijfwagens.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *