A.S.T. Zeeland levert vijfhonderdste Scania aan de Kotra Groep

Met een order voor zestien nieuwe Scania’s verwelkomt de Kotra Groep, voorheen Transport Vooruit Breskens, de vijfhonderdste Scania in haar wagenpark. De hechte relatie tussen Kotra en Scania stamt nog uit de zestiger jaren toen de eerste Scania-Vabis in de vloot verscheen. Kotra Groep bundelt een aantal toonaangevende bedrijven in de logistiek van verse vis, schaal- en schelpdieren.
Scania R450
Tot de Kotra Groep behoren Transport Vooruit uit Breskens, De Koeijer uit Yerseke, Van Maanen uit IJmuiden, Kloos-Holland uit IJmuiden, Transport Vooruit uit Padborg (DK) en Egon Sørensen uit Hanstholm (DK). De bundeling van hun activiteiten heeft geleid tot één van de grootste West-Europese logistieke dienstverleners op het gebied van geconditioneerd vervoer van verse vis, schaal- en schelpdieren. Deze expertise stelt hoge eisen aan het materiaal waarmee wordt gewerkt en aan de partners waarmee zaken worden gedaan. De langjarige relatie met Scania en, thans, dealer AST Zeeland bewijst dat de eisen voor wat betreft kwaliteit en betrouwbaarheid naadloos op elkaar aansluiten.

De nieuwe Scania’s zijn uitgerust met de ruime en comfortabele Topline cabine en de zuinige 13 liter 450 pk en 490 pk motor. De 450 pk SCR-only Euro 6 motor heeft inmiddels een stevige reputatie als een zeer zuinige krachtbron. Deze reputatie wordt onderstreept met vele gepubliceerde testen in internationale vakmedia. De Kotra Groep kiest hiermee niet alleen voor de laagste brandstofkosten, maar ook voor een lage CO2-uitstoot.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *