Metamorfose voor MAN Lion’s Coach L


MAN Lions Coach
Een MAN Lion’s Coach ombouwen tot hypermodern, luxe onderkomen voor de wielerploeg Team Dimension Data: MAN draait haar hand er niet voor om. Een MAN Lion’s Coach is uitgerust met luxueuze inrichting voor de verzorging van de renners. Team Dimension Data is een bekende naam in de wereld van de internationale wielersport.
MAN Lions Coach
Na de metamorfose van de MAN Lion’s Coach bij ombouwbedrijf Frenzel in Duitsland herinnert alleen het exterieur nog aan de oorspronkelijke touringcar. Binnen heeft de dubbele rij met stoelen deels plaats gemaakt voor 11 luxueuze stoelen, ieder voorzien van een opbergunit en aansluiting voor telefoon en tablet. In het achterste deel van de Lion’s Coach bevinden zich een grote keuken met 2 koelkasten, vriezer en magnetron en een douchecabine met 2 douches, een separaat toilet met urinoir en wasbak De touringcar is tevens uitgerust met een stapelbed en ruime opbergmogelijkheden. Onder in de bagageruimte bevindt zich de was-droogcombinatie.
MAN Lions Coach
Stand alone
Aan de buitenzijde is over de volledige lengte een zonnescherm aangebracht. Een extra TV-scherm biedt de mogelijkheid om ook tijdens de koers buiten onder het zonnescherm de renners te volgen. Uiteraard is de wielerbus ook voorzien van WIFI, SAT TV en een beamer. Is er geen mogelijkheid om de voorzieningen op het net aan te sluiten, dan voorziet een generator in alle mogelijke stand alone-functies.
MAN Lions Coach
Veilige reiswagen
Naast de luxe extra’s, waarmee de wielerbus is uitgebreid, is de MAN Lion’s Coach standaard al zeer compleet met het mediapack, compleet met navigatie, audio, MP-3 aansluiting en diverse camera’s. Het dashboard en multifunctioneel stuurwiel is overzichtelijk en gemakkelijk te bedienen. Daarnaast is de Lion’s Coach standaard uitgerust met ESP, ABS, ASR en Easy Start, wat bijdraagt aan optimale veiligheid in iedere situatie. Kortom: een veilige reiswagen voor de wielerprofs.
MAN Lions Coach
Fietsen voor fietsen
Team Dimension Data for Qhubeka is een bekende naam in de wielerwereld en draait mee in alle toonaangevende koersen in Europa. Daarnaast is het team actief betrokken bij qhubeka.org, zoals de toevoeging ‘for Qhubeka’ al doet vermoeden. Deze organisatie stelt zich ten doel om mensen in Afrika vooruit te helpen door fietsen te doneren. Het hebben van een fiets vergroot immers de afstand en de snelheid waarmee men kan reizen en wat men mee kan nemen. Dat draagt wezenlijk bij aan de mogelijkheden die inwoners van de gemeenschap hebben en brengt onderwijs, medische zorg en ontwikkeling letterlijk dichter bij.
MAN Lions Coach

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *