Het grondmaterieel op de luchtmachtdagen van 2016


Vanochtend (10 juni 2016) deed ik even een kopje koffie bij de buurman, oftewel vliegbasis Leeuwarden. Om 8 uur stond ik voor de poort op het moment dat die open ging.. En om negen uur was ik als eerste het terrein weer af. Vliegtuigen interesseren me niet, die zie ik ook elke dag. Het grondmaterieel is veel interessanter in mijn ogen. Het meeste daarvan heb ik volgens mij wel op de foto gekregen. Er waren overigens opvallend veel mensen verkleed als soldaat, sommige hobbymatig, andere omdat het Ministerie van Defensie ze daar voor betaalt. Bij de foto’s staan geen onderschriften, niet omdat ik lui ben, maar… Nee, sorry, wel omdat ik lui ben.Vooruit, er was één vliegtuig aanwezig die ik wel de moeite waard vond om op de foto te zetten. Een vliegtuig dat is bedoeld om kinderen blij te maken.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *