De levens van de BB-71-XN


Aan de DAF 2300 met kenteken BB-71-XN heb ik speciale herinneringen. Deze truck heeft jaaaaaaaaaaaaaren dienst gedaan bij Van der Meulen, de laatste jaren om beschuiten van de beschuitfabriek naar het magazijn, een paar honderd meter verderop in Hallum, te vervoeren. Ik heb een paar jaar in drukke tijden bijgesprongen in het magazijn, in die hoedanigheid heb ik deze truck dus ook mogen laden en lossen en ben ook wel mee geweest op deze wereldreis van nog geen kilometer heen en weer. Een paar jaar geleden is hij verkocht aan een autocrossteam uit de regio, die de walking floor door een meer reguliere vloer vervangen hebben. Daarnaast zijn er nog ‘een paar’ optische wijzigingen aan de truck doorgevoerd.

Liefhebber van de ‘levens van’-blogs? Alle vorige en volgende blogs uit deze categorie vind je hier.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *