FUSO Canter EcoHybrid zeer geschikt voor brandweerkorpsen

Mercedes-Benz Trucks onderstreept met de FUSO Canter 7C15 EcoHybrid met brandweer striping de veelzijdigheid van de lichte truck. De Canter wordt al veelvuldig gebruikt in de hoveniersbranche, landschapsarchitectuur en distributiesector tot aan gemeentewerken en de bouwsector maar is ook voor brandweerkorpsen zeer geschikt.
Fuso Canter
De FUSO EcoHybrid
Een krachtige 3,0-liter motor in Euro VI-uitvoering drijft de Canter aan. Dankzij DUONIC®, de geautomatiseerde transmissie met dubbele koppeling, wordt het vermogen zonder onderbreking van de trekkracht aan de achterwielen doorgegeven. De verbrandingsmotor wordt door de elektromotor met energieterugwinning ondersteund. Dit levert samen met het standaard start-stopsysteem en de DUONIC® transmissie tot wel 23% minder brandstofverbruik en een lagere CO2-uitstoot op.
Fuso Canter
Logistieke auto
De FUSO Canter EcoHybrid bakwagen met laadklep is voor brandweerkorpsen zeer geschikt als logistieke auto. Alternatief is de dubbelcabinevariant die het mogelijk maakt om zowel lading als personen te vervoeren. Door het lage eigen gewicht heeft het voertuig een relatief hoog laadvermogen. Door zijn compactheid, kleine draaicirkel en lage uitstoot is de FUSO Canter EcoHybrid zeer geschikt voor korpsen die met hun transporten veel in stedelijke gebieden komen. De lage emissie maakt de FUSO niet alleen zuinig maar zorgt ook voor minder uitstoot. De FUSO Canter 7C15 Hybride met brandweeropbouw beleefde zijn Nederlandse primeur op de Internationale Expo rampenbestrijding, incidentmanagement en crisisbeheersing, begin juni op Vliegveld Twenthe.
Fuso Canter

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *