Nieuw generatie RAF Rondhoutaanhangwagen voor S-Trans te Drachten

Recentelijk werd door Rondaan Carrosserie & Wagenbouw BV aan S-Trans te Drachten een nieuw 3-assig RAF aanhangwagenchassis geleverd, welke ingezet wordt voor het vervoer van rondhout. De aanhangwagen is voorzien van onder andere een liftas, verstelbare trekstang, inschuifbare zij-afscherming, een grijperbeugel aan voorzijde, standverlichting en extra afsleepkoppelingen aan de achterzijde. Tevens werd over de volledige lengte een aluminium afdekplaat gemonteerd om beschadigingen aan componenten in het chassis te voorkomen. De achterspiegel is uitgevoerd in RVS en voorzien van ronde LED Verlichting.
RAF aanhangwagen
Naast producent van getrokken materieel is Rondaan BV ook leverancier van Palfinger autolaadkranen en Epsilon schroot- en rondhoutkranen. Voor klanten biedt dit de unieke mogelijkheid om bij Rondaan BV een volledig op elkaar afgestemde combinatie van motorwagen met kraan en aanhangwagen te laten bouwen op één vakkundig adres.
RAF aanhangwagen
Ontstaan vanuit het ambacht van wagenmakers is Rondaan uitgegroeid tot een innovatieve en gespecialiseerde fabrikant en serviceorganisatie van transportmiddelen, hydraulische laad-en lossystemen en wegbeheermaterieel. Rondaan is een modern maar solide familiebedrijf met inmiddels de 4e generatie Rondaan ‘s aan boord waarbij vakmanschap en ervaring gecombineerd worden met de meest moderne technieken en inzichten.
RAF aanhangwagen
Met een team van ervaren en goed opgeleide vakmensen staan zij 24/7 klaar voor hun klanten die zij vooruit helpen met innovatieve logistieke oplossingen en de hoogst haalbare kwaliteit. Geen klant en geen toepassing is hetzelfde daarom luisteren zij goed naar de wensen van de klanten. Hierdoor biedt Rondaan elke klant de best passende en voor zijn toepassing de hoogst renderende oplossing. Klanttevredenheid en een lange termijn relatie met haar klanten staan daarbij voorop.
RAF aanhangwagen
Rondaan is gespecialiseerd in het ontwikkelen, leveren en onderhouden van materieel ten behoeve van:
-Transport van afval, schroot, en overige los gestorte goederen;
-Transport van veevoeder, graan, kunstmest, houtpellets en overige los gestorte bulkgoederen;
-Wegbeheer & transport voor gemeenten, (semi)overheden en wegbeheerders;
-Speciaal transport met autolaadkranen;
-Importeur van Rasco winterdienstmaterieel;
-Officieel Palfinger- en Epsilon dealer;
-Producent van RAF aanhangwagens.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *