Zes Actrossen voor Bakker Schat

Bakker Schat uit Soest heeft recentelijk de eerste 2 Actrossen uit een serie van 6 geleverd gekregen. Na een uitvoerig traject met demo’s van verschillende merken kwam de Actros er als beste uit.
Mercedes-Benz Actros MP4
De trucks zijn voorzien van ABA3, de nieuwste generatie Active Brake Assist van Daimler. Naast op trucks is deze bijvoorbeeld ook op de Travego reisbussen leverbaar. De afgelopen jaar zal al menig leven gespaard zijn door dit slimme systeem.

Bakker Schat
Bakker Schat is een familiebedrijf wat al sinds 1928 actief is. Al deze jaren is de missie hetzelfde gebleven: “Onze klanten dagelijks voorzien van het beste brood, waarbij klantwensen, het continu streven naar de hoogste kwaliteit en het bieden van een veilige en plezierige werkomgeving voor haar medewerkers de belangrijkste uitgangspunten zijn”. De klanten bestaan uit supermarkten en foodservices in binnen- en buitenland, waarbij een langdurige relatie hoog in het vaandel staat. Het bedrijf doet meer dan alleen brood bakken, men ziet ook een maatschappelijke taak voor zichzelf, wat zich onder andere uit in het sponsoren van diverse sportclubs.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *