De eerste Actros in de rij voor Herman Denkers Transport

Afgelopen zaterdag is door Bauke Wijbenga van Wensink Leeuwarden deze prachtige Mercedes Benz Actros 1840 LS afgeleverd aan Herman Denkers Transport uit Hantum. Het is de eerste Mercedes in het wagenpark, maar daar blijft het niet bij aldus Herman Denkers.
Mercedes-Benz Actros MP4
De Actros is onder andere voorzien van het unieke Mercedes Benz telematica-systeem Fleetboard, hiermee krijg je maximaal grip op de efficiëntie en inzet van het voertuig. Ook levert dit systeem een grote bijdrage aan de brandstof- en daarmee CO2 reductie. Duurzaamheid en rendement zijn twee heel belangrijke speerpunten in de visie van Herman Denkers, deze Actros 1840 LS past perfect in dat plaatje.
Mercedes-Benz Actros MP4
Wensink wenst de familie Denkers dan ook veel gunstige en veilige kilometers toe met hun nieuwe Actros, iets waar ik me graag bij aansluit.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *