Speciaal transport kranen & bergingswerk ~ Rob Dragt


Titel: Speciaal transport kranen & bergingswerk
Auteur: Rob Dragt
Uitgeverij: Penn
Jaar eerste druk: 2016
ISBN: 978-90-77948-87-3
Land van oorsprong: Nederland
Formaat: 22×31 cm, fullcolor hardcover 158 pagina’s
Aanschafprijs: €25,00
Te koop: Direct bij de uitgever via deze link of bij je plaatselijke boekhandel.

Ieder jaar brengt Rob Dragt in samenwerking met uitgeverij Penn een nieuw boek uit, vorige week is deel 8 uit gekomen. Het concept is vertrouwd: grote en kleine hoofdstukken wisselen elkaar af, allemaal over Speciaal transport, kranen of bergingswerk. Dit samen gebundeld in een fijn in de hand liggende hardcover en gecombineerd met en mooie opmaak, maakt dat het mijn favoriete boek uit de serie is (tot nu toe! 😉 wie weet wat er allemaal nog aan komt).

In dit boek is (ten opzichte van de vorige delen) extra veel aandacht voor trucks met een laadkraan. Zo zijn er naast het hoofdstuk ‘Autolaadkranen’ onder andere ook hoofdstukken over HIAB, CCH, de Lift ’n Load autolaadkranenmeeting, laadkranen op de Bauma, Louis Huys en Rondaan. Al met al weer een erg interessant boek dus!

De eerlijkheid gebied me wel te zeggen dat mijn mening over dit boek ietwat gekleurd is, ik heb mijn medewerking er ook aan gegeven, maar dat was maar een heel klein radertje in het geheel wat nodig is een boek te maken.

Giftdigger bladerde door het boek heen:

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *