IVECO Stralis Hi-Way 560pk voor De Rover

Onlangs heeft De Rover Transport uit Hardinxveld-Giessendam een nieuwe IVECO Stralis Hi-Way in gebruik genomen. De nieuwe Stralis werd door IVECO Schouten in Alblasserdam opgebouwd en afgeleverd. De nieuwe trekker heeft de 560pk en 2500Nm krachtige dieselmotor aan boord en is voorzien van vele opties en extra’s. IVECO Schouten is trots op het vertrouwen van De Rover Transport. Het resultaat van de samenwerking is een prachtige trekker.
Iveco Stralis
Op de BedrijfsautoRai van 2015 begon familie De Rover met de oriëntatie naar de opvolger van de IVECO Stralis die het bedrijf bezat. Na het testen van verschillende demonstratievoertuigen van verschillende merken werden er twee verschillende voertuigen tegen elkaar afgewogen. Omdat De Rover Transport veel met zware containers rijdt, gaf trekkracht de doorslag en viel de keuze opnieuw voor IVECO.
Iveco Stralis
IVECO Stralis Hi-Way 560pk
De nieuwe IVECO Stralis van De Rover Transport uit Hardinxveld Giessendam is uitgerust met de 560pk en 2500Nm sterke 6-cilinder FPT Cursor 13 dieselmotor en grote Hi-Way cabine. De Euro-VI emissienorm wordt bereikt dankzij het Hi-eSCR systeem waardoor regeneratie van uitlaatgassen (EGR) overbodig is. Dit zorgt voor een schonere verbranding, een langer onderhoudsinterval en een lager brandstofverbruik.
Iveco Stralis
Het exterieur van de nieuwe trekker van De Rover Transport is zeer stijlvol uitgevoerd in een rode kleur met zilvergrijze accenten, volledige traanplaatvlonder, aluminium velgen, gespoten wielnaven, brandstoftanks met een gezamenlijke inhoud van 1260 liter, een slangenrek achter de cabine en verstralers op het dak. Aan comfort ook geen gebrek in de nieuwe Stralis van De Rover Transport. De Hi-Way cabine is onder andere voorzien van lederen bekleding met stoelverwarming, standairco, IVECOnnect multimediasysteem met navigatie, highcomfort bed.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *