De levens van de BV-ZL-10


De Ginaf X4241-S met kenteken BV-ZL-10 begon zijn leven bij Diepeveen. Eind 2015 is hij door Combi-Trans uit Boornbergum overgenomen, waar Gerrit van der Leij de vaste chauffeur op de truck is. In januari 2016 onderging de truck haar metamorfose.


Met dit als resultaat. Mijn complimenten!


Met dank aan Bram van der Leij voor de bovenste foto’s.

Update september 2023: Bram van der Leij: “Auto is al (bijna) een jaar weg, motor is vorig jaar oktober kapot gelopen, heeft nog een hele tijd bij de ESA in Drachten gestaan, daarna is ie naar Kloosterman in Drachten gegaan en daar is er een ander blok ingekomen 😉 en staat al een tijdje te koop 🙁” Overigens is Combi-Trans in de tussentijd ook failliet gegaan, nog meer sippe berichten.

Liefhebber van de ‘levens van’-blogs? Alle vorige en volgende blogs uit deze categorie vind je hier.

One Response

  1. Bram 21 september 2023 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *