Exclusief: MAN TGX PerformanceLine Edition

Het vlaggenschip van MAN, de TGX-serie met 640 pk sterke Euro 6-motor, is er nu ook als exclusieve PerformanceLine Edition met een interieurdesign met opvallende blauwe accenten. Ook de oplage van slechts 100 exemplaren maakt het nieuwe model zeer exclusief.
MAN TGX 2nd gen
De MAN TGX PerformanceLine Edition springt er al op het eerste gezicht uit. De spiegelbehuizingen en het onderste gedeelte van de grille zijn uitgevoerd in elegant antraciet. De chromen afwerking van de horizontale spijlen in de grille zorgt voor een fraai accent. Een zonneklep, twee luchthoorns en de PerformanceLine-logo’s maken de exclusieve verschijning compleet.
MAN TGX 2nd gen
Luxe en comfort
In het interieur vallen de blauwe accenten op. De lederen/alcantara bekleding van de comfortstoelen is afgewerkt met blauwe stiksels en dat geldt tevens voor het stuur en de vloermatten. Ook de veiligheidsgordels, de gordijnen en het sierdeel van geborsteld aluminium op het dashboard zijn blauw en het Lion-logo is in de hoofsteunen gestanst. Het dasboard draagt ook het PerformanceLine-logo. Bij het opstarten van met MAN Media Truck Advance radio en navigatiesysteem verschijnt dit logo op het beeldscherm.
MAN TGX 2nd gen
Kleurrijk volgens wens
Op de IAA voor bedrijfswagens in Hannover toonde MAN de PerformanceLine Edition in de vorm van een staalblauwe dubbelassige trekker. Highlights waren het optionele styling pakket met in hoogglans gepolijste RVS beschermbeugels inclusief geïntegreerde LED-accentverlichting en een dakbeugel met vier geïntegreerde halogeen lampen. Het gamma omvat twee- en drieassige trekkers en twee- tot vierassige chassis’ in combinatie met cabines in de maten XL, XLX en XXL. De productie van de MAN TGX PerformanceLine Edition start in januari 2017.
MAN TGX 2nd gen

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *