Antos vuilniswagen voor Slochteren


Mercedes-Benz Antos
De Groninger lezers hebben het gisteren wellicht al live op RTV Noord gezien, Mark Rotman van Wensink heeft een nieuwe Mercedes-Benz Antos afgeleverd aan Johnny Sterenborg, die vaste chauffeur wordt op de nieuwste vuilniswagen van gemeente Slochteren. De Mercedes-Benz Antos 2533 6×2 LENA heeft een Haller SLF opbouw, een zijlader. Hij is uitgerust met diverse opties zoals een koelkast, Alcoa durabright velgen, divers LED lampen en camera’s en Groeneveld Triplus automatische smering.
Mercedes-Benz Antos
Met is de eerste Mercedes-Benz in het wagenpark, wat tot gisteren uit DAF, MAN en Iveco bestond. De Benz zal echter niet lang voor gemeente Slochteren rijden. Die gaat per 2018 op in de nieuwe gemeente Midden-Groningen. Wellicht zal de vuilniswagen daarna in een grotere regio te zien zijn.
Mercedes-Benz Antos
Veel veilige en schone kilometers toegewenst!
Mercedes-Benz Antos

Mercedes-Benz Antos

Mercedes-Benz Antos

Mercedes-Benz Antos

Mercedes-Benz Antos

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *