DAF XF uitgeroepen tot ‘Master Truck of the Year 2016’


DAF XF Euro 6
De DAF XF 460 FT Super Space Cab is bekroond met de prestigieuze titel ‘Master Truck of the Year 2016’. De XF won de titel op basis van zijn toonaangevende algehele efficiëntie en rijderscomfort. Het feit dat DAF Trucks een zeer dicht Europees netwerk heeft van dealers, was voor de jury een extra reden om de DAF XF uit te roepen tot ‘Master Truck of the Year 2016’.
DAF XF Euro 6
De Master Truck of the Year wordt jaarlijks gekozen door twaalf vooraanstaande Poolse tijdschriften die zich hebben gespecialiseerd in wegtransport. Alle deelnemende voertuigen worden beoordeeld op de prestaties van de motor, de rijeigenschappen en het comfort voor de chauffeur. Daarbovenop kijkt de jury naar de totale kosten van de truck – de total cost of ownership – en de kwaliteit van de ondersteunende diensten.
DAF XF Euro 6
In zijn eindoordeel schrijft de jury: ‘De DAF XF 460 FT Super Space Cab is een truck waarin de chauffeur zich bijzonder welkom voelt. DAF heeft de XF in de loop der jaren dan ook zo geperfectioneerd dat het aan alle eisen en wensen van zijn gebruiker voldoet.”
DAF XF Euro 6
De jury stelt vervolgens verder: “De XF 460 is een state-of-the-art vervoersoplossing. Hij levert namelijk excellente prestaties tegen een laag brandstofverbruik. Belangrijk is bovendien dat de transportondernemer zich gesteund voelt door een zeer effectief servicenetwerk. Dat zorgt voor een lage total cost of ownership en de hoogst denkbare inzetbaarheid van de truck.”
DAF XF Euro 6
Als reactie op de erkenning, stelt Richard Zink, Directeur Marketing en Sales bij DAF Trucks: “Deze prestigieuze award bewijst wat onze klanten al weten: er geen betere keuze dan DAF als het aankomt op zowel efficiency als comfort voor de rijder. Afgelopen juni won de XF de Fleet Truck of the Year Award in de UK en nu zijn wij bijzonder vereerd met deze speciale erkenning in Polen, waar DAF 20 jaar geleden de markt betrad en nu marktleider is. Het winnen van de titel ‘Master Truck of the Year 2016’ onderstreept nogmaals de excellente prestaties van onze producten en organisatie.”
DAF XF Euro 6

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *