De T van Postma

Het Groninger bedrijf Postma Grijpskerk heeft onlangs een Renault Trucks T in ontvangst genomen. De 4×2-trekker met 430 pk wordt ingezet voor het transport van landbouwmachines en uitzonderlijk vervoer. De truck heeft een speciale Postma Grijpskerk uitstraling met detaillistisch spuitwerk. Naast de uitstraling van de Renault Trucks T waren vooral de betrouwbaarheid en het rendement redenen voor Renault Trucks te kiezen. De trekker werd geleverd door Renault Trucks-dealer Nijwa.
Renault T-serie
De Renault Trucks T van Postma Grijpskerk beschikt over 430 pk. De truck wordt ingezet voor het transport van landbouwmachines en uitzonderlijk vervoer in binnen- en buitenland.

Detaillistisch spuitwerk
De 4×2-trekker heeft door het detaillistische spuitwerk en de opbouw van diverse accessoires een speciale Postma Grijpskerk uitstraling. “Chauffeurs hebben bij Postma Grijpskerk grote invloed op de keuze voor een merk. Onze chauffeur Geert is echt een Renault-man. Natuurlijk moet het merk betrouwbaar zijn en rendement opleveren, maar dat zit met Renault Trucks wel goed. Wij zijn erg enthousiast over de Postma-uitstraling van de nieuwe Renault Trucks T. De reacties die wij krijgen, zijn boven verwachting”, vertellen eigenaren Gerrit en Kornelis Postma.
Renault T-serie
De Renault Trucks T werd geleverd door Renault Trucks-dealer Nijwa Groep. Postma is erg te spreken over de samenwerking met deze dealer: “De medewerkers van Nijwa zijn erg betrokken, denken mee en dragen suggesties aan. In het opbouwtraject is regelmatig contact met ons gezocht om te overleggen hoe het nog beter en mooier kan.”

Robuust en zuinig
De nieuwe Renault Trucks T betreft vervanging van een Renault-truck die in 2006 in gebruik werd genomen. “Onze ervaringen met Renault Trucks zijn goed. Ook het nieuwste model de Renault Trucks T spreekt ons aan. Het is een robuuste truck met een uitstekend comfort en ergonomische werkomgeving voor de chauffeur. Bovendien blijkt uit de gegevens die we inmiddels hebben verzameld dat de truck bijzonder zuinig rijdt”, verklaren Gerrit en Kornelis Postma.
Renault T-serie
Achtergrond Postma Grijpskerk
Postma Grijpskerk uit de provincie Groningen is gespecialiseerd in het transport van landbouwmachines en uitzonderlijk vervoer. Het familiebedrijf startte ooit als veetransporteur, maar specialiseerde zich later in het vervoer van landbouwmachines. De derde generatie die nu aan het roer van het bedrijf staat, heeft dat specialisme verder uitgebouwd. Postma Grijpskerk vervoert momenteel hoofdzakelijk nog landbouwmachines door binnen- en buitenland.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *