DAF CF wint ‘Irish Truck of the Year Award’


DAF CF Euro 6
DAF Trucks heeft de prestigieuze ‘Irish Truck of the Year Award’ ontvangen op de Fleet Transport Awards 2017 in Dublin. De veelzijdige CF distributietruck met de state of the art PACCAR PX-7-motor werd uitgeroepen tot Irish Truck of the Year in het segment ‘Zware Distributietrucks’. De prijs werd uitgereikt op de 10e editie van het Fleet Transport Awards Gala Dinner.
DAF CF Euro 6
De prijswinnende DAF CF 6×2 distributietruck is uitgerust met de 6,7 liter PACCAR PX-7-motor, die uitblinkt in betrouwbaarheid, duurzaamheid en brandstofverbruik. In haar rapport, prijst de jury het lage motorgewicht, dat bijdraagt aan het hoogste laadvermogen in zijn klasse. De jury benadrukt verder het comfort van de cabine voor de chauffeurs; belangrijk in de dagelijkse drukte van het distributiewerk. De chauffeurs profiteren bovendien van de AS Tronic geautomatiseerde transmissie, die in alle rust zijn werk doet. De meegestuurde derde as van de CF 6×2 draagt volgens de jury daarnaast bij aan de excellente wendbaarheid. Dat is van zeer groot belang bij distributie in en rond de stad.
DAF CF Euro 6
Fleet Transport is hét toonaangevende truck en transport vakblad van Ierland. Jarlath Sweeney, hoofdredacteur en voorzitter van de jury stelt: “Onze complimenten aan DAF Trucks voor het voortdurend innoveren van de CF-serie. Dat doet DAF nu onder meer door de introductie van een lichtere motor en het verder uitbreiden van de standaarduitrusting met geavanceerde voertuig technologieën zoals Adaptive Cruise Controle en Lane Departure Assistance.
DAF CF Euro 6
De DAF CF FAN met PACCAR PX-7-motor is een fantastisch voertuig dat een laag eigen gewicht combineert met een excellente wendbaarheid – een combinatie die heel veel klanten in het veeleisende distributiesegment aanspreekt.”
DAF CF Euro 6

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *