Arocs 8×6 voor Van Venrooij

Gebroeders Van Venrooij uit Weurt nam recent de Arocs 4140 8×6 met tweezijdige kipper en opvouwbare autolaadkraan van Wensink Mercedes-Benz Nijmegen in gebruik. De vierasser zal vooral worden ingezet voor het transport van losgestort materiaal en rioleringswerkzaamheden.
Mercedes-Benz Arocs
Arocs 8X6
Verantwoord ondernemen en investeren in kwaliteit staan hoog in het vaandel bij infrabouwer Gebroeders Van Venrooij in Weurt. De keuze voor het wagenpark is daarom niet toevallig. Naast enkele Sprinters en een Ecoliner kiest het Gelderse bedrijf wederom voor een Mercedes-Benz. Dit keer is het een nieuwe Mercedes-Benz Arocs 8×6 met aangedreven vooras. Deze vierasser is uitgerust met een tweezijdige Vossebelt kipper en een opvouwbare Machesi autolaadkraan. Deze opvouwbare autolaadkraan, compleet met grijper, wordt gebruikt om het eigen voertuig te beladen. De kraan kan helemaal worden opgevouwen zodat de kraan en grijper achter de cabine kunnen blijven zitten. Ook tijdens transport blijft de kraan achter de cabine zodat ze op de plek van bestemming snel de werkzaamheden kunnen uitvoeren.
Mercedes-Benz Arocs
Gebroeders Van Venrooij
Gebroeders Van Venrooij, gevestigd in Weurt, is al bijna vijftig jaar gespecialiseerd in ontwerp, aanleg en onderhoud van infrastructurele werken. De opdrachtgevers bestaan voor een belangrijk deel uit publieke en private instellingen. Gebroeders Venrooij heeft 50 vaste medewerks en daarnaast werken er ongeveer 40 vaste inhuurkrachten. Het wagenpark van het bedrijf, twee trekkende eenheden en een aantal bestelwagens, bestaat enkel uit Mercedes-Benz.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *