De levens van de BD-JJ-26

Scania 113 StreamlineVan Hans Kramer kwam de tip dat de Scania 113 Streamline kenteken BD-JJ-26 meerdere keren, in verschillende uitvoeringen, op truckfan staat. Deze zal eerst van een bloemenrijder geweest zijn, tegenwoordig van Jarno ter Horst. Op al deze foto’s was hij van hem, maar hij is tussendoor wel van kleur verschoten. Meer weet ik er niet over te vertellen, dat mag jij doen. (En dat dat dan alsjeblieft via het reactieveld onder deze blog, als je het via sociale media doet vind niemand dat ooit weer terug als die na een paar uur uit beeld is…) Scania 113 StreamlineScania 113 Streamline

3 Comments

  1. marco van der scheer 25 november 2016 Reply
  2. Herman 9 december 2016 Reply
  3. Ivor 25 november 2018 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *