De oogst van 6 december 2016

Na een bezoekje aan Neuenstadt am Kocher heb ik even bij Widdern boven de 81 gestaan. Na korte tijd werd de nevel weer dichter, dus had fotograferen helaas niet zo veel nut meer. Gelukkig heb ik voor die tijd toch een paar leuke voertuigen vast kunnen leggen. Volvo FH 2nd genVolvo FH 2nd gen.Scania P410Scania P410.Volvo FM 3rd genVolvo FM 3rd gen.Mercedes-Benz Actros MP4Mercedes-Benz Actros MP4.Mercedes-Benz ArocsMercedes-Benz Arocs.Mercedes-Benz ArocsMercedes-Benz Arocs.DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6.Mercedes-Benz Actros MP4Mercedes-Benz Actros MP4.Mercedes-Benz Actros MP3Mercedes-Benz Actros MP3.DAF XF105DAF XF105.Scania R450Scania R450.DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6.Iveco TrakkerIveco Trakker.Iveco EurocargoIveco Eurocargo.Mercedes-Benz SprinterMercedes-Benz Sprinter.Mercedes-Benz Actros MP4Mercedes-Benz Actros MP4.Volvo FH 4th genVolvo FH 4th gen.DAF XF105DAF XF105.Mercedes-Benz ArocsMercedes-Benz Arocs.Mercedes-Benz Actros MP1Mercedes-Benz Actros MP1.Mercedes-Benz Actros MP3Mercedes-Benz Actros MP3.MAN TGS 2nd genMAN TGS 2nd gen.MAN TGX 1st genMAN TGX 1st gen.Mercedes-Benz Actros MP3Mercedes-Benz Actros MP3.MAN TGS 2nd genMAN TGS 2nd gen beladen met geperste autowrakken.MAN TGS 1st genMAN TGS 1st gen.Mercedes-Benz ArocsMercedes-Benz Arocs.VW LT 1st genVW LT 1st gen.Mercedes-Benz Axor MP2Mercedes-Benz Axor MP2.Mercedes-Benz MB100Mercedes-Benz MB100.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *