De oogst van 9-12 december 2016

Negen december zijn we van Widdern via Tullau naar Steinberg gereden. De tiende hebben we de kerstmarkt in Schwäbisch Hall bezocht. Elf december gingen we uit eten in Pfedelbach, waar we uiteraard ook even bij Scheuerle gekeken hebben. Twaalf december tot slot zijn we weer terug gegaan naar Nederland, waar we naast een bergingstransport nog veel meer gezien hebben. De mooiste foto’s van de afgelopen dagen vind je in deze blogpost. DAF XF105DAF XF105.Renault Midlum 1st genRenault Midlum 1st gen.DAF CF75DAF CF75.Renault Premium 1st genRenault Premium 1st gen.Iveco StralisIveco Stralis.MAN MEMAN ME.Renault Magnum 3rd genRenault Magnum 3rd gen.Unimog U2100Unimog U2100.MAN TGAMAN TGA.Mercedes-Benz Actros MP3Mercedes-Benz Actros MP3.VW Transporter T4VW Transporter T4.Ford EconolineFord Econoline.Scheuerle SPMTScheuerle SPMT.Mercedes-Benz NGMercedes-Benz NG.Mercedes-Benz Actros MP2Mercedes-Benz Actros MP2.Mercedes-Benz NGMercedes-Benz NG.Mercedes-Benz Actros MP4Mercedes-Benz Actros MP4.Scania R730Scania R730.Renault T-serieRenault T-serie.Mercedes-Benz Actros MP4Mercedes-Benz Actros MP4.Mercedes-Benz Actros MP3Mercedes-Benz Actros MP3.Mercedes-Benz LPMercedes-Benz LP.Mercedes-Benz Actros MP3Mercedes-Benz Actros MP3.MAN TGX 1st genMAN TGX 1st gen.MAN TGX 1st genMAN TGX 1st gen.Mercedes-Benz Actros MP2Mercedes-Benz Actros MP2.DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6.Scania R620Scania R620.Terberg KingLifterTerberg KingLifter.IFA W50IFA W50.Mercedes-Benz SK 88Mercedes-Benz SK 88.DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6.Renault Premium 2nd genRenault Premium 2nd gen.Renault Magnum 4th genRenault Magnum 4th gen.MAN TGS 1st genMAN TGS 1st gen.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *