De levens van de BH-RF-12

Terberg FM1350De Terberg FM1350 met kenteken BH-RF-12 is voor zover ik weet nieuw aangeschaft door H.D. de Haan in Sint Jacobiparchie. Voor mij een bekende truck, hij reed bij de firma in de jaren dat ik in dat dorp woonde. En toch keek ik elke keer weer op als ik hem zag. Een Terberg FM1350 zie je niet veel, en zeker niet met slaapcabine en kip-aanhangwagen. Vaste chauffeur was de veel te jong overleden Geert Dijkstra.Terberg FM1350Een tijd terug is de truck naar Gambia gegaan. Ergens moet er iets mis zijn gegaan, onderstaande foto maakte Jeltje Mulder daar vorige week… Laten we de truck maar dankbaar zijn dat de organen zijn afgestaan om andere trucks in leven te houden. Maar wel jammer dat zo’n bijzonder truckje er niet meer is!Terberg FM1350

One Response

  1. bauke de blecourt 28 december 2021 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *